Tattoo inspiratie

Ik heb tattoos altijd al interessant gevonden. Als ik soms eens inspiratie zoek vind ik echt wel heel mooie dingen en wil er later ook zeker een. De eerste tattoo die ik zou willen zou Harry Potter gerelateerd zijn. Ik heb al verschillende ideeën opgezocht en heb ook al prachtige voorbeelden gevonden, voor mij zou het wel een minimalistische tattoo worden.

Naamloos
Estée Janssens, Drinking tea with me

 

 

De foto hiernaast van Estée Janssens vind ik zeer mooi. Ik heb deze foto natuurlijk gekozen omdat ze haar tattoos laat zien. Ik vind haar tattoos geweldig, ze passen bij haar kledingstijl en ik hou van haar tattoo stijl. Ik persoonlijk ben niet voor grote tattoos -bij mezelf dan- maar die van Estée passen bij elkaar en zijn allemaal wat in dezelfde stijl, daarom heb ik haar dan ook als voorbeeld genomen.

 

 

Hieronder vind je enkele foto’s van minimalistische Harry Potter tattoos die ik zeer mooi vind en misschien wel overweeg om te nemen. Harry Potter heeft echt al een groot deel van mijn leven een invloed op mij. Het kijken van de films of het lezen van de boeken helpt me altijd door moeilijke tijden. Als ik met Harry Potter bezig ben voel ik me op mijn gemak.

Hogwarts will always be there to welcome you home

Question:

Heb je zelf ook tattoos? welke?

 

Much Love
Laura xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s