Wereld … dag

Vandaag 5 februari is het WERELD NUTELLA DAG!De eerste World Nutella Day werd opgericht door de Amerikaanse blogger Sara Rosso op 5 februari 2007. Ze hield zo veel van Nutella dat het een vakantie verdiende … en Nutella fans vonden het geweldig!

Ze kwamen samen van over de hele wereld om hun passie voor Nutella op sociale media te vieren met foto’s, recepten en berichten. World Nutella Day is een wereldwijd fenomeen geworden waarbij mensen het wonder van Nutella thuis, op het werk en op school delen en verspreiden; in hun off- en onlinegemeenschappen, met familie, vrienden en collega-fans overal.

In 2015 heeft Sara World Nutella Day overgedragen aan Ferrero (de makers van Nutella) om het nog jarenlang te laten voortbestaan ​​en te laten groeien. Vanaf dat moment gaan ze elk jaar op zoek naar iemand met Sara’s heerlijke toewijding om de fanfest te leiden op World Nutella Day. 

Question:

Eet jij graag Nutella?

Much love
Laura xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s