Nieuwe stap in mijn leven // VERHUIZEN

De laatste tijd zit ik niet veel meer te bloggen of op Instagram maar zoals jullie al aan de titel kunnen zien is daar een rede voor. Ik ga namelijk verhuizen.

*WARNING: DIT IS EEN ZEER PERSOONLIJKE BLOGPOST*

Zoals ik al zei, ga ik binnenkort verhuizen. Ik kijk er al heel de week naar uit en kan niet meer wachten tot we officieel verhuisd zijn. Verhuizen is natuurlijk een heel gedoe, alles inpakken en kijken wat er eigenlijk weg mag. Zien wat je nog nodig hebt voor je gaat verhuizen zoals kleren, je kan natuurlijk nog niet al je kleren inpakken. Wat ik er zo leuk aan vind is dat je alles opnieuw kan inrichten en nieuwe meubels kan kopen.

De rede waarom ik ga verhuizen is minder leuk dan het hele verhuizen zelf. Ik woon al bijna 10 jaar met mijn mama in mijn stief papa zijn huis. De laatste jaren voelde ik mij daar niet meer thuis en heb ik het gevoel dat ik altijd maar commentaar krijg en dat ik niets goed kan doen. Ik zat bijna altijd in mijn kamer en kwam dan ook alleen maar uit mijn kamer om te eten. Als ik ruzie had met mijn stief papa dan kon het makkelijk zijn dat we 2 weken niet tegen elkaar spraken. Mijn mama heeft verschillende keren tegen mij gezegd “Als je hier niet meer gelukkig bent, moet je het zeggen en dan wil ik voor u wel verhuizen”. Ik durfde daar nooit echt een antwoord op geven, ook al wist ik wat ik wilde. Ik wilde gewoon mijn mama niet kwetsen.

Uiteindelijk had ik het dan toch gezegd dat ik er weg wilde, maar toen begon mijn mama mijn stief papa te verdedigen, totaal het tegenovergestelde van wat ze had beloofd. Dat kwetste mij enorm hard en ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik woon ook al 2 jaar niet meer bij mijn papa omdat ik daar ook problemen had dus daar kon ik ook niet terecht. Ik voelde mij echt alleen alsof ik helemaal niemand had. Na nog verschillende ruzies, hebben we besloten om toch te verhuizen naar een appartementje.

Question:

Vinden jullie het leuk om alles opnieuw te kunnen inrichten?

 

Much love
Laura xoxo

2 reacties op ‘Nieuwe stap in mijn leven // VERHUIZEN’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s