Boek Review // THE LONELIEST GIRL IN THE UNIVERSE

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een tijdje geleden een poll gemaakt op mijn Instagram (@laurageerens) om te vragen of jullie het leuker zouden vinden dat ik in het Nederlands zou schrijven tegenover Engels, een lichte meerderheid ging voor Nederlands dus hier ben ik dan!

Ik wil ook nog even mijn excuses aanbieden dat ik de laatste tijd niet meer veel schrijf, ik zit namelijk in een moeilijke periode nu waardoor ik niet veel tijd heb en soms ook niet echt zin heb om er aan te beginnen. Als alles terug normaal is zal ik zeker weer wat meer bloggen! Hopelijk zal dit snel zijn want ik mis het bloggen wel.

Maar laat ons nu eens aan de review beginnen!

loneliest-girl-universe-lauren-james1

Onlangs (tijdens de examen periode) heb ik een boek uitgelezen genaamd “The loneliest girl in the universe”, het is een Engels-talig boek. Zoals ik misschien al eens heb verteld lees ik zeer graag en vooral Engelse boeken, eigenlijk lees ik alleen Engelse boeken tenzij we voor Nederlands een boek moeten lezen natuurlijk.

But back to the story – Ik koop zeer vaak boeken door alleen naar de cover gekeken te hebben. De cover van dit boek was gewoon zo mooi, veel kleur en er zaten wat glinsters op, gewoonweg prachtig! Het verhaal zelf was ook geweldig, alhoewel ik moet zeggen dat bij de laatste hoofdstukkenย het boek een heel ander wending kreeg. Ik was wel even in de war en in shock maar het was zeker niet slecht! Ik vond het zelfs zeer spannend op verschillende momenten waardoor ik niet kon stoppen met lezen. Het verhaal was ook vlot doordat het zeer korte hoofdstukken waren, vaak maar enkele bladzijden. Het is zeker en vast een aanrader om te lezen. Dit is een boek dat absoluut verfilmd moet worden!

 

THE STORY

Genoeg met al dat gezever van wat ik ervan vond!

Het verhaal gaat over Romy, een meisje dat in de ruimte (in een ruimteschip dan wel) geboren is. Ze is de enige overlevende van het schip, haar vader en moeder waren gestorven net zoals de rest van de crew. Ze was dus echt het eenzaamste meisje in het universum tot ze plots hoorde dat er een nieuw schip aankwam waarin een nieuwe passagier zat die nog meer spullen bracht voor Earth II. Earth II is een nieuwe planeet waar verschillende astronauten naartoe werden gestuurd om eer een nieuw leven te starten. Op de schepen zelf zitten nog honderden passagiers, maar deze passagiers zitten in een kunstmatige slaap. Romy en de nieuweling konden niet echt communiceren buiten e-mailen, het duurde maanden vooraleer de e-mails aankwamen. Ze werd smoorverliefd op hem, tot hij dichter en dichter was met zijn schip en duistere geheimen te weten kwam.

Question:

Wat is jouw favoriete boek?

Laat zeker een reactie achter!

 

Much Love

Laura xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s